Chatbots më të mirë të AI


Po mendoni të shtoni një chatbot të pajisur me AI në faqen tuaj të internetit ose platformën e mesazheve? Ose mbase jeni duke kërkuar që të azhurnoni një zgjidhje ekzistuese chatbot me atë me inteligjencë artificiale?

Kjo është një ide e shkëlqyeshme.

Për të përcaktuar se cila është zgjidhja më e mirë për chatbot AI për ju, do të duhet të merrni parasysh një numër faktorësh:

 • buxhet – sepse inteligjenca artificiale dhe automatizimi vijnë me një çmim.
 • kanalet – a keni nevojë për ndihmë në uebfaqen tuaj, aplikacionin, median social, email ose platformën e mesazheve?
 • qëllim – p.sh. automatizimi i shitjeve dhe marketingut, mbështetja e klientit, ndihmë e thjeshtë me pyetje dhe përgjigje.
 • Vendosja e chatbot dhe rrjedhat e saj të punës – kështu që ju mund të faktoni në koston e një zhvilluesi nëse është e nevojshme.
 • Integrimi i aplikacionit – kështu chatbot-i juaj mund të përdorë dhe përmirësojë të dhënat ekzistuese të klientit.

Me chatbot-in e duhur nga ana juaj, ju mund të bëni shumë më tepër… dhe në mënyrë më efektive, gjithashtu. Pra, cilat ju zgjidhni?

Më poshtë, do të gjeni rekomandimet tona për 10 chatbotet më të mirë të AI sot në treg.

Chatbots më të mirë të AI për Uebfaqen tuaj

Një chatbot mund të jetë shumë e dobishme kur bëhet fjalë për menaxhimin e përvojës së klientit. Një bot i mundësuar nga mësimi i makinerisë dhe përpunimi i gjuhës natyrore, nga ana tjetër, mund të jetë një ndërrues i vërtetë i lojës.

Kjo sepse inteligjenca artificiale na jep mundësinë të japim një zë si njeriu dhe aftësi përpunimi për atë që përndryshe do të ishte vetëm një pjesë tjetër e softuerit.

Si rezultat, klientët mund të frekuentohen më mirë ndërsa ju liroheni të bëni më shumë sesa të bllokoheni, pa u dashur t’i përgjigjeni pyetjeve të njëjta pa pushim.

Sigurisht, kjo supozon se chatbot-i juaj është i dizajnuar mirë. Duke filluar me një nga chatbotet më të mirë të AI, do të jeni pjesë e rrugës atje. Atëherë ju takon të ndërtoni chatbot klientët tuaj dhe biznesi juaj do të përfitojnë nga shumica.

Le të përpiqemi të kuptojmë se cili do t’ju ndihmojë të bëni atë më së miri:

1. ManyChat (Freemium)

ManyChat - një nga chatbotet më të mira të AI për vitin 2020ManyChat është një shërbim marketing i Facebook Messenger. Ndërsa chatbot është elementi thelbësor, ju mund të bëni më shumë me këtë softuer, përfshirë dërgimin e mesazheve SMS dhe ekzekutimin e reklamave të Facebook-ut me AI..

Në anën chatbot të gjërave, ka shumë gjëra që mund të arrish. Bota juaj e të dërguarit mund:

 • Filloni bisedat chatbot me vizitorët për herë të parë.
 • Kualifikimi udhëheq me një seri pyetjesh.
 • Siguroni kuota për perspektivat e interesuara.
 • Dërgoni kuponë për klientët besnikë.
 • Emërimet dhe rezervimet e librit.
 • Shisni produktet ose shërbimet tuaja dhe përpunoni pagesa.

Në thelb, një chatbot i ShumëChat mund t’ju ndihmojë të filloni, ushqeni dhe mbani marrëdhëniet me klientët – të gjitha përmes Facebook Messenger.

Thënë kjo, ShumëChat nuk janë një zgjidhje e pavarur. Ajo integron me mjete të tjera që përdorni, si Google Drive, Shopify, MailChimp, HubSpot, Stripe dhe Zapier.

Për sa i përket fillimit, është një copë tortë. Ju mund ta ndërtoni bot-in tuaj nga një model i paracaktuar ose mund të përdorni ndërtuesin tërheqës për të krijuar chatbot-in tuaj dhe rrjedhën tuaj.

Nëse jeni i ri për chatbots, plani falas ju bën të krijoni gjithçka që ju nevojitet, duke përfshirë sekuencat e pikave, ndarjen e audiencës dhe një ndërtues të rrjedhës vizive.

Nëse jeni duke kërkuar për një azhurnim, Plani Pro kushton 10 dollarë në muaj dhe vjen me modele të avancuara, qasje të pakufizuar në mjetet e marketingut dhe integrimin me kanale të tjera (si SMS, reklama në Facebook dhe email).

2. Intercom (Premium)

Intercom - Zgjidhja ChatbotIntercom është një zgjidhje në shkallë të plotë për komunikimet e biznesit. Në qendër të tij është Messenger Business, produkti i tij chat.

Messenger i Biznesit nuk është një chatbot me të gjitha madhësitë. Ju mund të ndërtoni fluks pune për të përfunduar një numër detyrash.

Për shembull, ju mund të merrni parasysh përshtatjen e ekranit tuaj fillestar me përdorues të ndryshëm (p.sh. vizitorë të rinj kundrejt drejtuesve të kualifikuar). Atëherë, lini botën të dërgojë mesazhe me porosi për secilin.

Ju gjithashtu mund të programoni chatbot tuaj për të biseduar me njerëzit në kontekstin e duhur. Për shembull, me karakteristikën e saj të përparuar të shënjestrimit, ai mund të identifikojë drejtime me qëllime të larta, të mbledhë informacione përkatëse prej tyre dhe pastaj t’i marrë ato në një përfaqësues të drejtpërdrejtë për të mbyllur marrëveshjen.

Chatbot AI gjithashtu mund të mësojë të parashikojë pyetjet e përdoruesve duke i krahasuar ato me ato që janë zgjidhur më parë. Nuk ka pse të kalojë një seri pyetjesh. Mund të parashikojë pyetjet dhe të ndajë përgjigjet në mënyrë proaktive vetëm me fjalët që përdoruesi po shtyp.

Dhe mund të tërheqë dhe të shkëmbejë të dhëna me të gjitha aplikacionet kryesore të biznesit, për shembull, Slack, Google Calendar, Stripe, Jira, Zoom. Vetëm për të përmendur disa.

Hartimi i një chatbot Intercom është aq i thjeshtë sa konfigurimi i një forme kontakti në WordPress. Asnjë kod nuk nevojitet. Vetëm konfiguroni secilën prej cilësimeve, programoni pyetjet tuaja dhe botoni bot.

Për të marrë qasje në zgjidhjen e bisedave të Intercom-it, do të duhet të regjistroheni në planet Start, Grow, Speel, ose Scale.

 • Icingmimet e fillimit fillojnë me 39 dollarë në muaj dhe bëhet fjalë për biseda themelore dhe mesazhe përbrenda.
 • Prmimi i Grow fillon me 99 dollarë në muaj. Ju mund të krijoni një bot të kualifikimit kryesor ose një sugjerim artikulli me të.
 • Përshpejtimi fillon me 499 dollarë në muaj dhe Shkalla fillon me 999 dollarë në muaj. Të dy ju japin mundësinë për të krijuar pjesë me porosi.

Nëse doni të ofroni mbështetje të përparuar të klientit ose gjenerim të plumbit, ajo kërkon një azhurnim shtesë.

Lajmi i mirë me këtë chatbot është se ai vjen me një gjykim 14-ditor falas. Në këtë mënyrë, ju nuk duhet të angazhoheni në një pjesë të shtrenjtë të softuerit pa i dhënë asaj një fillim.

3. ChatBot për LiveChat (Premium)

ChatBot për LiveChatLiveChat është një platformë e shërbimit ndaj klientit në shkallë të plotë. Nëse dëshironi përfitimet e automatizmit të AI, do të duhet të investoni në integrimin në ChatBot.

Me ChatBot për LiveChat, ju nuk po krijoni një bot për të fushës themelore Q & As. Kjo është menduar si një mjet për të përmirësuar ofertën ekzistuese të shërbimit tuaj të klientit. Si i tillë, ju mund të krijoni bots që:

 • Hiq komentet e spamit nga radha.
 • Ofroni mbështetje pas orësh.
 • Kualifikimi dhe kapja e çon.
 • Programi i emërimeve të shitjeve me plumb.
 • Etiketoni bisedat në mënyrë që ato të dërgohen në aplikacionet e duhura të biznesit në arsenalin tuaj (të cilin mund t’i programoni përmes Zapier) dhe të dhënat janë regjistruar siç duhet.
 • Krijoni biletat mbështetëse me marrjen fillestare të trajtuar tashmë.
 • Problemet me përparësi të lartë për të jetuar agjentët përmes LiveChat.

Një gjë tjetër e shkëlqyeshme në lidhje me ChatBot është që ju mund ta programoni atë të funksionojë nëpër të gjitha platformat e shërbimit tuaj të klientit: uebfaqen tuaj të WordPress, Facebook Messenger, WhatsApp, Chat Business Apple, SMS, dhe më shumë.

Në thelb, ajo do ta kthejë funksionimin e shërbimit të klientit tuaj në një zgjidhje të vërtetë omnichannel.

Ju keni një numër opsionesh kur bëhet fjalë për ndërtimin e chatbot-it tuaj.

Ju mund të përdorni një shabllon të ndërtuar posaçërisht për detyrën që duhet të bëni. Ju mund të përdorni ndërtuesin chatbot për tërheqjen dhe tërheqjen për të krijuar tuajin. Ose mund të përdorni API-në e hapur të ChatBot për të krijuar diçka me të vërtetë të personalizuar.

Shtë gjithashtu e lehtë të krijosh “Tregime” ose rrjedha bisedash. Ajo që është e këndshme për këtë karakteristikë është që ju lejon të kopjoni çdo histori të dhënë në platformat e mesazheve të shumta, kështu që mund të kurseni shumë kohë duke programuar chatbot-in tuaj.

ChatBot ka tre plane për të zgjedhur nga:

 • Plani fillestar fillon me 50 dollarë në muaj dhe ju jep 1 chatbot, 1.000 biseda dhe karakteristika themelore.
 • Plani i Ekipit fillon me 149 dollarë në muaj dhe ju jep 5 chatbote, 5,000 biseda dhe veçori të përparuara.
 • Plani i biznesit fillon me 499 dollarë në muaj dhe ju jep bots të pakufizuara, 25,000 biseda dhe veçori të përparuara.

Userdo përdorues i ChatBot merr një provë 14-ditore për të filluar. Pas kësaj, ju paguani për një plan bazuar në sa biseda chat krijoni, sa biseda zhvillohen gjatë muajit, dhe çfarë niveli të karakteristikave ju nevojiten.

4. Chatfuel (Freemium)

Chatfuel Facebook Messenger ChatChatfuel është një mundësi e mirë nëse qëllimi juaj është të automatizoni bisedat tuaja në Facebook Messenger me drejtuesit dhe klientët.

Shikoni në faqen e saj të internetit dhe do të shihni se Chatfuel ka qenë forca shtytëse e disa markave shumë të njohura dhe fushatave të tyre të marketingut të Messenger.

 • LEGO uli kostot e konvertimit me 71%.
 • Universiteti i Leeds Beckett gjeneroi 3.1 milion dollarë shkollim në vetëm një ditë.
 • HelloFresh ulur kohën e pritjes së klientit me 76%.

Nëse e dini se përdoruesit tuaj të synuar janë në Facebook dhe janë të gatshëm dhe të gatshëm të përfshihen me markën tuaj, Chatfuel mund të realizojë realisht përpjekjet tuaja për gjenerimin tuaj kryesor dhe shërbimin e klientit atje.

Shtë e rëndësishme të kuptoni që një bot i Chatfuel nuk përgjigjet vetëm në pyetje dhe kërkesa për mbështetje të tresheve. Me Chatfuel, ju mund të bëni gjëra të tilla si:

 • Drejtoni teste A / B për të rafinuar rrjedhën tuaj të chatbot-it.
 • Kujtoni blerësit kur kanë lënë sende në karrocat e tyre.
 • Krijoni audiencë të dukshme dhe të personalizuar për fushatat e reklamave në Facebook dhe më pas analizoni rezultatet me bot-in tuaj.

Dhe nëse jeni një agjenci që merret me marketing në Facebook për klientët, ju mund të përdorni etiketën e bardhë Chatfuel në mënyrë që klientët tuaj të shohin vetëm atë që dëshironi ata në pultin.

Chatfuel ofron një plan falas për bizneset që sapo fillojnë. Kështu që, nëse parashikoni të keni më pak se 1.000 pajtimtarë dhe nuk keni nevojë për më shumë sesa tiparet standarde të botëve, kjo mund të funksionojë për ju.

Plani Pro fillon me 15 dollarë në muaj (varësisht se sa i madh është ekipi juaj). Nuk ka kufi të pajtimtarëve dhe ju keni akses në veçoritë e përparuara dhe mbështetje prioritare.

Një plan Premium është në dispozicion, megjithëse do të duhet të pyesni me Chatfuel për çmimet. Ky është alternativa më e mirë për agjencitë që kërkojnë mbështetje shtesë, etiketim të bardhë dhe karakteristika të tjera të specializuara.

5. ada (Premium)

Automatizimi chatbot AdaAda e quan platformën e saj chatbot të AI-së, vijën e parë të shërbimit ndaj klientit.

Kjo sepse integron me ofruesit tuaj ekzistues të bisedave të drejtpërdrejta si Salesforce ose Zendesk, duke lejuar agjentët tuaj të dorëzojnë detyrën e lodhshme për t’iu përgjigjur pyetjeve të përsëritura në chatbot. Dhe mund ta përdorni goxha kudo: Twitter, Facebook, Twilio, WhatsApp, dhe më shumë.

Siç mund ta imagjinoni, kjo nuk është thjesht e dobishme për thjeshtimin e shërbimit të klientit dhe mbajtjen e kostove të mbështetjes së bisedës, por mund të përmirësojë kënaqësinë e punës pasi puna e agjentëve tuaj të gjallë përfundon më e kuptueshme.

Përveç ofrimit të mbështetjes së klientit, Ada chatbot mund të ndihmojë në fusha të tjera.

Për shembull, ju mund ta programoni atë për të shitur dhe për të shitur klientë. Ju gjithashtu mund të përdorni sugjerime parashikuese për të trajnuar chatbot-in tuaj për të dhënë përgjigje para se klientët madje të paraqesin pyetjet e tyre.

Dhe mund ta bëjë këtë në mbi 100 gjuhë.

Nuk ka njohuri për kodimin për të ndërtuar një chatbot. Me blloqe ndërtimi tërheqëse, është mjaft e lehtë për këdo që të ndërtojë, modifikojë dhe kopjojë rrjedhën e bisedës.

Kjo do të thotë që ju mund të fuqizoni profesionistët tuaj të shërbimit të klientit – ata që dinë ndërveprimet e klientit tuaj brenda dhe jashtë – për të ndërtuar fluks pune të automatizuar bazuar në atë që klientët do të kërkojnë dhe cilat lloje të përgjigjeve u duhen.

Prmimet nuk janë publikisht të disponueshme për Ada. Për të mësuar më shumë, do të duhet të planifikoni një demonstrim.

6. Rrjedha XO (Freemium)

Rruga XO automatizimi platformë platformëFlow XO është një produkt automatizimi që thjeshton krijimin e chatbots ndërsa njëkohësisht avancon aftësinë tuaj për të shërbyer drejtuesit dhe klientët.

Me Flow XO, ju krijoni flukset e punës që ju nevojiten. Për shembull:

 • Shfaqni një mesazh të mirëpritur për të përshëndetur vizitorët e rinj.
 • Siguroni fakte interesante ose GIF argëtuese për të tërhequr vëmendjen në chatbot-in tuaj duke treguar personalitetin e markës.
 • Mblidhni informacione nga drejtuesit dhe lejoni logjikën e kushtëzuar për të përcaktuar se ku shkon biseda.
 • Jepni përgjigje për pyetjet e bëra zakonisht.
 • Pranoni pagesa për produkte, fatura dhe shërbime.
 • Tranzicioni i çon ose klientët në një bisedë në kohë reale me një përfaqësues kur është e nevojshme.

Flow XO integrohet me mbi 100 aplikacione, kështu që ka një ton mënyrash për ta përshtatur këtë me rrjedhën tuaj të punës ekzistuese dhe për të automatizuar shkëmbimin e të dhënave midis të gjitha platformave tuaja.

Ekziston gjithashtu fleksibilitet për sa i përket përdorimit të tij. Fletët e bisedave të Flow XO mund të vendosen brenda faqeve të internetit, aplikacioneve, Facebook Messenger, Slack dhe Twilio, ndër të tjera.

Dhe ndërsa ka një sasi të madhe mundësish sa i përket vendit ku dhe si e përdorni chatbot-in tuaj, ndërtimi i një është shumë i lehtë. Duke përdorur një ndërtues tërheqës, ju mund të ndërtoni shpejt flukset e punës dhe t’i lidhni ato me platformat përkatëse përmes API-ve..

Ju keni dy mundësi për t’u regjistruar.

 • Plani i Lirë lejon 500 ndërveprime, 2 javë log-chat dhe 5 chatbots.
 • Plani Standard kushton 19 dollarë në muaj dhe lejon 5,000 ndërveprime, 3 muaj shkrime bisedash dhe 15 bote.

Nëse tejkaloni ndonjë prej këtyre kufijve, aplikohen tarifa shtesë.

7. LivePerson (Premium)

AI biseduese LivePersonLivePerson, siç sugjeron emri, është një zgjidhje e bisedës live. Ai ka për qëllim të ndihmojë ndërmarrjet të mbajnë në vend kostot e shërbimit të klientit të ulët duke siguruar shitje në distanca dhe ekipe mbështetëse me mjetet që u nevojiten për t’u lidhur me dhe për të kthyer klientët.

Ndërsa LivePerson ua bën më të lehtë për reps të menaxhojnë bisedat e tyre multichannel, ai gjithashtu vjen me një tipar bisedor AI.

ChatPot LivePerson punon në një gamë të gjerë platformash:

 • Uebfaqe dhe aplikacione
 • SMS
 • Messenger në Facebook
 • WhatsApp
 • Cicëroj
 • Biseda e biznesit Apple
 • Mesazhe të pasura biznesi Google (RBM)

Sipas LivePerson, rreth 70% e bisedave që klientët kanë me një vegël bisede mund të automatizohen, kështu që është një ide e mirë të kesh një që bashkon AI me mbështetjen njerëzore.

Aftësitë e inteligjencës artificiale të këtij boti janë gjithashtu mjaft mbresëlënëse.

Fillon me AI-në e pronarit të LivePerson të quajtur Maven. Ai përdor të kuptuarit e gjuhës natyrore për të mësuar dhe zbuluar qëllimin e përdoruesit. Pastaj ajo dinamikisht i drejton hetimet në kanalin e duhur – qoftë një chatbot i AI ose një agjent i drejtpërdrejtë.

Përpunimi i gjuhës natyrore është ajo që e fuqizon boten të marrë pyetjet e klientëve tuaj dhe të sigurojë përgjigjet e duhura bazuar në fjalët e përdorura dhe të dhënat e dhëna.

Menaxheri i Intent-it monitoron bisedat në kohë reale dhe ndihmon në optimizimin e përgjigjeve në vend. Ai gjithashtu mund të automatizojë rrjedhën e punës nëse identifikon një mënyrë për ta bërë këtë.

Nuk varet vetëm nga UA.

Pulti ju siguron të dhëna për qëllimin e përdoruesit, kënaqësinë, ndjenjën, si dhe normat e konvertimit. Ndërsa identifikoni fërkimet ose boshllëqet në proces, ju mund të bëni rregullime dhe të ndryshoni përparësitë në përputhje me rrethanat.

Ju mund të jeni nervozë se diçka kaq e avancuar do të ishte e vështirë për t’u përdorur, por çuditërisht nuk është ashtu. LivePerson vjen me modele botesh të ndërtuara posaçërisht për rastet e përdorimit të industrisë, qëllimet e para-programuara të konsumatorit, bisedat e shkruara para dhe integrimet e aplikacioneve. Ose mund të ndërtoni vetë, nëse nuk e gjeni atë që po kërkoni.

Mimet për LivePerson nuk janë të disponueshme në faqen e internetit. Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth këtij programi AI dhe të merrni një vlerësim të personalizuar, caktoni një takim.

8. Drift Chatbot (Premium)

Asistent chatbot i automatizuar i driftitDrift është një zgjidhje komunikimi me shumë fjalë që përfshin email, video, chat live dhe softuer chatbot.

Edhe pse ju mund të përdorni Drift Chatbot për të bërë detyra të zakonshme në faqen tuaj të internetit si përgjigje në pyetjet e zakonshme të vizitorëve dhe të ofroni ndihmë themelore lundruese rreth faqes tuaj, është përdorur më së miri për të mbështetur përpjekjet tuaja të shitjes.

Chatbot mund të bëjë gjëra të tilla si:

 • Kualifikohen dhe çon rezultatet. Pastaj shtoni ato të dhëna në CRM dhe softuerët e tjerë të marketingut.
 • Emërimet e librave në ditë dhe në momentet kur përgjigjet e shitjeve tuaja janë në dispozicion.
 • Itinerari çon te personi i duhur bazuar në faktorë si madhësia e kompanisë, territori, etj.
 • Rrugët ekzistuese të rrugës kthehen në reprezentacionin me të cilin janë angazhuar tashmë.
 • Siguroni udhëheqës VIP me një shmangie në mënyrë që ata të mund të kalojnë formularët dhe të fillojnë menjëherë të flasin me dikë.
 • Ofroni mbështetje direkt nga portali juaj i mbështetjes ose nga baza e njohurive.

Drift integrohet me dhjetëra mjete biznesi dhe shitje – shumë që nuk do t’i gjeni të mbështetur nga chatbots të tjerë inteligjentë në këtë listë. Do të gjeni aplikacione si MadKudu për shënimin e plumbit, Optimizely për testimin e ndarjes dhe Frontin për të përqendruar të gjitha komunikimet e biznesit tuaj.

Drift gjithashtu vjen me asistentë të postës elektronike AI.

Mendoni se sa do të kushtojë për të paguar për asistentët virtualë për të monitoruar secilën nga trafiku i kanalit tuaj dhe bisedat hyrëse rreth orës. Sigurisht, ju do të rikuperoni disa nga investimet tuaja me shitjet shtesë që do t’i mbyllnit, por marzhet e fitimit tuaj do të ishin të pakta.

Drift Chatbot është një mjet i shtrenjtë. Sidoqoftë, nuk është askund aq e shtrenjtë sa një ekip agjentësh dhe asistentësh që përpiqen të marrin pjesë tek secili drejtues ose klient.

Shtë e rëndësishme të theksohet se nuk paguani vetëm aftësitë e përparuara të UA-së. Ju jeni duke paguar për ekspertizën e Drift.

Kur regjistroheni, Drift punon me ju për të krijuar flukset e përsosura të punës për asistentin tuaj virtual.

Ekipi do të importojë dhe analizojë bisedat e mëparshme të klientëve. Pastaj, identifikoni modelet dhe kategorizoni ato në përputhje me rrethanat.

Ekipi i Annotimit punon me ju për të trajnuar botin tuaj për të zbuluar qëllimin dhe për të siguruar përgjigjet e përsosura – jo vetëm përgjigjet e duhura, por në gjuhë, ju do të përdorni.

Siç është përmendur tashmë, Drift Chatbot është i kushtueshëm.

 • Plani thelbësor fillon me 400 dollarë në muaj dhe përfshin drejtimin e plumbit dhe integrimet CRM.
 • Plani Premium fillon me 1.500 dollarë në muaj dhe përfshin automatizimin e marketingut.

Ju duhet të paguani ekstra edhe për vendet e bisedave dhe vendet e kalendarit, kështu që mbani në mend këtë.

9. ChatCreate (Premium)

ChatCreate shtesa chatbotNë mënyrë që të ndërtoni dhe përdorni një asistent të ChatCreate AI, duhet të ofroni tashmë mbështetje të klientit përmes një platforme si ZenDesk, Chatfuel, ManyChat, ose LiveChat. Ju gjithashtu mund ta lidhni atë me platforma të tjera duke përdorur një API.

Për shkak se kjo është një shtesë e ndërtuar posaçërisht për platformat mbështetëse, është shumë e thjeshtë ta instaloni pasi lidhja tashmë është aty. Varet thjesht nga ju që të krijoni botin tuaj.

Sa për mënyrën se si funksionon ky chatbot, është shumë e thjeshtë.

Sugjerime Pronësore të ChatCreateAI do të identifikojë tema dhe pyetje të zakonshme që dalin në shkëmbimet e klientëve tuaj. Do t’i ngarkojë ato pyetje dhe përgjigje në sistem dhe kjo është ajo që chatbot-i juaj do të jetë në gjendje të trajtojë. Temat më komplekse do të drejtohen te agjentët tuaj të gjallë.

Thënë kjo, SugjerimeAI kurrë nuk ndalet së ndjekuri bisedat tuaja. Pra, nëse vëren që klientët fillojnë të pyesin për diçka të re dhe kjo ndodh mjaft shpesh, pyetja do t’i shtohet rrjedhave të punës tuaj të automatizuar.

Në kushtet e regjistrimit, ju do të merrni një provë 7-ditore falas. Pas kësaj pike kohe, do të keni zgjedhjen tuaj midis dy planeve.

 • Plani thelbësor fillon me 99 dollarë në muaj për çdo 1000 biseda që bota juaj ka.
 • Plani i Ndërmarrjes kërkon që të planifikoni një demonstrim në mënyrë që të merrni një vlerësim të personalizuar. Por nëse keni nevojë për sugjerime për automatizim, qasje në API, rritje të kriptimit dhe më shumë mbështetje, ia vlen të hulumtoni.

10. Freshchat (Premium)

Platforma e bisedave të klientëve FreshchatFreshchat është një program mbështetës për klientët që është pjesë e grupeve të mjeteve të biznesit Freshworks. Pra, nëse jeni tashmë një përdorues i Freshworks, kjo mund të jetë më e mira nga chatbotet më të mirë të AI për ju.

Me Freshchat, ju mund të shtoni si chat live, ashtu edhe një chatbot të mundësuar nga AI në uebfaqen tuaj, aplikacionin celular ose shërbimet e mesazheve sociale. Dhe mund të bëjë një sërë detyrash:

 • Dërgoni përgjigje të sakta për pyetjet e bëra zakonisht.
 • Merrni klientët përmes një fluks bisede për të kuptuar rrjedhën e duhur të veprimit.
 • Arrijnë në mënyrë proaktive përdoruesit e synuar bazuar në demografinë, sjelljen, karrocat e braktisura etj.
 • Kualifikoni drejtuesit dhe merrni ato të planifikuar për të biseduar me një rep të shitjeve.
 • Rrugëtoni klientët tek një agjent i shërbimit të klientit për të trajtuar çështje më komplekse.
 • Shkëmbeni të dhëna midis aplikacioneve që përdorni tashmë (si brenda ashtu dhe jashtë saj nga Freshworks).

Kur përdorni një bot Freshchat, po përfitoni nga teknologjia e të mësuarit të makinerive dhe përpunimi i gjuhës natyrore. Kjo është ajo që i mundëson botëve tuaj të lexojnë qëllimin dhe ndjenjën e mesazheve të klientëve tuaj dhe të përgjigjen me përgjigjet ose udhëzimet e duhura.

Thënë kështu, ju keni një kontroll pak më shumë se si funksionon chatbot-i juaj sesa disa nga produktet e tjera këtu.

Në vend që ta lini atë vetëm për të studiuar, mësuar dhe parashikuar sjelljet e klientëve tuaj, ju mund të krijoni rregulla që e shtyjnë atë të reagojë në një mënyrë të caktuar. Për shembull, ju mund të nxisni mesazhe bazuar në ndarje si:

 • Faqet e vizituara
 • Koha e kaluar në sit
 • Vendndodhja gjeografike
 • Pajisja e përdorur
 • Shuma e parave të shpenzuara

Ju gjithashtu mund të planifikoni chatbot-in tuaj që të përfshihen me ta ashtu si një përfaqësues shitjesh ose agjent për përkrahjen e klientit, nëse ata do të monitoronin në mënyrë aktive faqen.

Kur është fjala për ndërtimin e një botërorë Freshchat, është shumë e thjeshtë. Ndërsa nuk ka asnjë tërheqje dhe tërheqje, projektimi i rrjedhave dhe mesazheve tuaja është mjaft i lehtë me një redaktues teksti dhe konfigurimin e cilësimeve.

Për të hyrë në chatbot-in e freskuar të Freshchat-it “Freddy”, do të filloni me një provë falas 21-ditore. Pas kësaj, ju keni dy zgjedhje:

 • Plani i Pyjeve kushton 69 dollarë për përdorues në muaj nëse paguani çdo vit (norma rritet nëse shkoni muaj në muaj).
 • Forest Omnichannel ju jep edhe më shumë fuqi inteligjence artificiale por kushton 139 dollarë për përdorues në muaj. Nëse faqja juaj e internetit dhe lajmëtarët kanë nevojë për bote të aktivizuara në të folur, zë zëri, chatbots me përgjigje dhe fluks, ndihmë agjentësh dhe lista të bardha, do t’ju duhet këtë azhurnim.

Duke përfunduar

Sa më mirë të hartoni chatbot-in tuaj të AI, aq më shumë njerëz do të angazhohen me të.

Sa më shumë njerëz të përfshihen me të, aq më i madh do të bëhet depoja juaj e të dhënave dhe ndërveprimeve.

Dhe sa më shumë të dhëna të keni, aq më i aftë do të jetë chatbot-i juaj për të trajtuar pyetjet në hyrje dhe të parashikoni se çfarë u duhen klientëve tuaj.

Kjo, nga ana tjetër, e bën shumë më të lehtë për shitjet, marketingun dhe ekipet e klientëve tuaj që të përqendrohen në zgjidhjen e çështjeve më komplekse dhe në ndërveprimet më kuptimplote me drejtuesit dhe klientët. Ndërsa një chatbot themelor mund t’ju marrë pjesë në rrugën atje, AI është çelësi për zhbllokimin e këtij produktiviteti dhe suksesi shtesë.

Tani që dini më shumë rreth chatbotëve më të mirë të AI, cilën do të zgjidhni?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me